Pronájem obchodního prostoru 184 m2

Myslíkova – Praha 1

1476_1120710398.jpg12345678
9 fotografií
Nájemné: 12,50 EUR za m2/měsíc
Parking: 140 EUR za místo/měsíc

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Nabízíme vám k pronájmu obchodní prostory, které se nacházejí v ul. Myslíkova, Praha 1.
Prostory o výměře 184 m2 jsou umístěny v přízemí a dispozičně jsou rozděleny na vstupní místnost s recepcí, tři menší prostory, které sloužily jako masážní místnosti, několik sociálních zázemí a kuchyňku. Prostory jsou velmi reprezentativní vč. skleněných příček a plovoucí podlahy.

Budova se skládá ze 3 podlaží kancelářských prostor, dalších 2 maloobchodů na úrovni ulice a 1 nádvoří obchodních / kancelářských prostor. Celková plocha budovy je 3,856 m2. Garáž nabízí 17 parkovacích míst. V domě je 24/7 hodin ostraha a recepce.

Kompletně zrekonstruovaný rohový objekt v ulicích Myslíkova a Spálená se nachází v samém centru města na hranici Prahy 1 a 2 s napojením na obchodní zónu Václavského náměstí a do administrativního regionu Karlovo náměstí. Občanská vybavenost je vynikající.

Místo je velmi dobře dostupné. K dispozici je mnoho tramvajových linek. Václavské náměstí (stanice metra Můstek - trasa A a B) a Karlovo náměstí (metro Karlovo náměstí - trasa B) jsou vzdálené jen 3–7 minut pěšky. Je zde přímé napojení na dálnice a také na městský okruh.

Prostory jsou vybaveny dlažbou a mají výhled do klidného vnitrobloku.
Příjemné je také vnitřní nádvoří s možností posezení. Garáž je přístupná z ulice Černá.

Specifikace:
Otevíratelná okna
Sdílená terasa
Parking

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.