Pronájem obchodu 678 m2 + terasa 40 m2

Jungmannova 15/1 – Praha 1

1817_1074481682.jpg1234
5 fotografií
Nájemné: 19,50 EUR za m2/měsíc
Parking: 219 EUR za místo/měsíc
Terasa: 1,50 EUR za m2/měsíc

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Nabízíme vám k pronájmu obchodní prostor o celkové velikosti 678 m2 + terasa 40 m2, které se nachází v centru Prahy 1, v ul. Jungmannova.

Prostory se nacházejí v přízemí moderního objektu. Dispozičně jsou rozděleny na kavárnu v přední části a cvičební sály v zadní části.
Prostor je možné rozdělit na dvě nezávislé jednotky.

Jungmannova 15 je moderní kancelářská budova se ​​secesní fasádou, která nabízí až 7 000 m2 kancelářských prostor. Exkluzivní kancelářské prostory propojují historický charakter budovy s moderními technologiemi.

Prémiová poloha v centru města s vynikající dostupností veřejné dopravy je další výhodou projektu. Nájemníci mohou těžit z jejího strategického umístění, které nabízí skvělou dostupnost, širokou škálu služeb a sídla mnoha úspěšných místních i nadnárodních společností.

Všechna patra v Jungmannova 15 nabízejí celulární a efektivní dispozice otevřeného prostoru s vybaveným kuchyňským koutem a toaletami. Každé podlaží může být rozděleno až na tři jednotky, nebo může být plně využito jedním nájemcem.

Jungmannova 15 získala certifikát LEED Platinum.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Fotografie prostoru jsou pouze ilustrační.

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.