Pronájem obchodních prostor 210 m2

Vinohradská 1632/180 – Praha 3

3227_9293707886.jpg12345
6 fotografií
Nájemné: 11,90 EUR za m2/měsíc
Parking: 120 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 3 měsíce

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Vinohradská 180 je šestipodlažní budova s pronajímatelnou plochou 8395 m2. V přízemí se nacházejí obchodní prostory, ve vyšších podlažích kanceláře. Budova disponuje 49 parkovacími stáními před budovou a 25 místy v podzemních garážích. V budově jsou k dispozici konferenční a přednáškové místnosti a další prostory, např. obchody, restaurace, ordinace apod. V suterénu se nachází zařízená kantýna vč. gastro vybavení a prostorné jídelny. K dispozici jsou skladové prostory, které jsou přístupné přímo z podzemní garáže.

Díky komplexní modulové skladbě budovy lze upravit vnitřní dělící konstrukce podle požadavků nájemce. Prostory jsou prosvětlené přirozeným denním světlem, což zajišťují velká okna s elektrickými venkovními žaluziemi. Nejvyšší patro budovy disponuje terasami s nádhernými výhledy na město.

Výborná dostupnost MHD díky stanici metra A - Želivského a několika tramvajovým a autobusovým spojům. V okolí nachází veškerá občanská vybavenost. Dostupnost automobilem je zajištěna snadným napojením na vnitřní městský okruh. Z budovy je to také kousek do centra města, v docházkové vzdálenosti od projektu jsou desítky restaurací, obchodů a veškeré služby.

Parking 120 EUR/místo/měsíc + DPH.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.