Pronájem obchodních prostor 260 - 410 m2

Křižíkova 2136/2a – Praha 8

28884_1697018819.jpg12345
6 fotografií
Nájemné: 35 EUR za m2/měsíc
Parking: 250 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 5 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory v nově vzniklé budově na pomezí Karlína a Nového Města.

Projekt nabízí až 4.310 m2 komerčních prostor na 6 podlažích, z čehož 3.378 m2 činí kancelářské prostory. Obchodní jednotka o velikosti 260 m2 se nachází v přízemí a je možné ji rozšířit o prostor ve 2NP o velikosti 150 m2.

Bastion Florenc je první budovou společnosti ČSAD Praha holding, která vznikla v rámci revitalizace území Florence. Nabízí dvě patra obchodních prostor, čtyři patra prvotřídních kanceláří a perfektní dostupnost v rámci Prahy i okolní metropolitní oblasti.

Budova díky své dvojité prosklené fasádě a antivibračním ložiskům zaručuje veškerý komfort a příjemné prostředí pro práci. V blízkém okolí se nachází velký počet skvělých restaurací a kaváren. Celá budova je maximálně hospodárná, disponuje tepelnými čerpadly, moderními technologiemi a průkazem energetické náročnosti třídy typu A. V podzemních garážích se nachází 24 parkovacích míst.

Parking 250 EUR/místo/měsíc + DPH.

Vchod do budovy se nachází přímo u výstupu ze stanice metra B a C - Florenc. Před budovou je konečná zastávka 8 autobusových spojů, v blízkosti je tramvajová zastávka, kudy projíždí 12 tramvajových linek. Ústřední autobusové nádraží Florenc je 50 metrů od budovy a přijíždějí sem autobusové spoje z České republiky i zahraničí.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.