Pronájem obchodního prostoru 140 m2

V parku – Praha 11

2276_4284121620.jpg123456
7 fotografií
Nájemné: 15,75 EUR za m2/měsíc
Parking: 110 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 60 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory s dobrou vizibilitou, které se nacházejí v oblíbené kancelářské lokalitě na Praze 4.

Současná dispozice jednotky je open plan s možností výstavby fit-outu dle potřeb a konceptu nových nájemců. Toalety jsou sdílené v rámci patra. Prostory je možné využít jako kanceláře, showroom nebo jako gastro provoz se studenou kuchyní.
The Park je komplex dvanácti kancelářských budov u dálnice D1 na pražském Chodově. Má celkovou pronajímatelnou plochu 116 000 m2. V Parku byl kladen velký důraz na návrh veřejného prostoru mezi budovami, které mají parkovou úpravu s velkým množstvím zeleně a vodních prvků. Poblíž komplexu se nachází obchodní centrum Westfield Chodov, které zajišťuje veškerou občanskou vybavenost.

Dopravní dostupnost MHD je zajištěna bezprostřední vzdáleností linky metra C - Chodov a mnoha autobusovými spoji, do centra metropole jste metrem do 15 min. Sousedící D1 zajišťuje skvělou dopravní dostupnost automobilem všemi směry jak do centra metropole, tak na ostatní dopravní tepny. Parking pro hosty areálu jsou zajištěna v podzemních garážích.

Parking: 110 EUR/místo/měsíc + DPH.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.