Pronájem obchodního prostoru 1650 m2

Bubenská – Praha 7

10810_1622715178.jpg1234567891011
12 fotografií
Nájemné: 383 Kč za m2/měsíc
Minimální doba nájmu: 60 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Bubenská 1 patří k nejdůležitějším modernistickým stavbám v Praze. Prostorná funkcionalistická budova, dokončená roku 1935, prošla citlivou rekonstrukcí tak, aby odpovídala nejvyšším současným nárokům na kvalitu kanceláří, ale zároveň si uchovala svůj unikátní genius loci.

Díky velkorysému architektonickému řešení budovy nabízejí kanceláře Bubenská 1 mimořádný zážitek z prostoru a maximální pracovní komfort. Zázemí budovy splňuje nejvyšší nároky velkých společností a podpoří rozlet těch menších. Samozřejmostí je centrální recepce s nepřetržitým provozem, stejně jako alternativní pracovní prostory i odpočinkové zóny.
Bubenská 1 odpovídá vysokým technologickým standardům. Rekonstrukce probíhala ve spolupráci s památkáři tak, aby nedošlo k narušení unikátní architektury. Zachována zůstává i řada historických prvků, například dvojice páternosterů.
Součástí budovy jsou obchody, restaurace, wellness i kulturní centrum. Řada dalších služeb je dobře dostupná v nejbližším okolí.

Díky poloze v blízkosti důležitého dopravního uzlu a jednoho z hlavních silničních tahů Prahou je Bubenská pohodlně dostupná autem i hromadnou dopravou. Kousek je stanice metra C Vltavská, zastávka tramvají i autobusu. Během pár minut se dostanete do historického centra Prahy i na ruzyňské letiště.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.