Pronájem obchodního prostoru 216 m2

Lazarská 13/8 – Praha 2

26754_1686650063.jpg123
4 fotografie
Nájemné: 320 Kč za m2/měsíc
Parking: 4 500 Kč za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 36 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory o velikosti 216 m2, které se nacházejí na rozhraní Prahy 1 a 2, v ulici Lazarská.

Obchodní prostory jsou umístěné v přízemí a jsou situovány směrem do ulice Lazarská. Prostory se dají dispozičně upravit dle přání budoucího nájemníka.

Lazarská Business Centre je atraktivní administrativní budova umístěna v centru Prahy. Přízemí objektu disponuje obchodními prostory a kavárnou. Nadzemní podlaží nabízí kancelářské prostory s výhledem do dvora a do ulic Vodičkova a Lazarská.
Budova nabízí ostrahu objektu, připojení optickým kabelem, otevíratelná okna, garážová stání.

Skvělá dostupnost MHD. Linka metra A a B je vzdálena 3-5 minut od budovy. V blízkosti jsou také tramvajové zastávky a dobré napojení na dálnici.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.