Pronájem obchodního prostoru 228 m2

Radlická – Praha 5

1862_9674057017.jpg123456
7 fotografií
Nájemné: 15,90 EUR za m2/měsíc
Parking: 120 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 3 měsíce

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory velikosti 231 m2, které se nacházejí v Paláci Křižík, na velmi frekventovaném místě jen několik kroků od metra C - Anděl.

Prostory disponují velkými výlohami přes celou jednotku a přímým vstupem z ulice.
Jedná se o otevřený prostor s místností oddělenou skleněnou příčkou, skladem a vlastním sociální zázemím. Prostory lze upravit dle zadání nových nájemců. Jednotka je velmi dobře viditelná z ulice i díky možnosti umístění reklamy na plachtě a na fasádě.

Budova Palác Křižík je jednou z nejvýraznějších kancelářských komplexů v areálu Smíchovského Anděla na Praze 5. Základem je soubor historických budov mezi ulicemi Radlická, Plzeňská a Kováků. Tyto budovy prošly kompletní rekonstrukcí, a později byla provedena moderní dostavba 7 nadzemních a 4 podzemních podlaží. Moderní kancelářský komplex disponuje 290 parkovacími místy, krytým atriem, třemi stravovacími a restauračními provozy, dalšími obchodními plochami a veřejnou pasáží.

Budova je umístěna v blízkosti metra B - Anděl, dopravního uzlu mezi tunely pražského okruhu a prakticky v centru Prahy. Blízké nákupní centrum OC Nový Smíchov zajišťuje plnou občanskou vybavenost, i možnost parkování pro návštěvy.

Parking 120 EUR/místo/měsíc + DPH.

V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.