Pronájem obchodního prostoru 260 m²

U Trezorky – Praha 5

17160_1647514052.jpg1234
5 fotografií
Nájemné: 16 EUR za m2/měsíc
Parking: 110 EUR za místo/měsíc

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory o velikosti 260 m2, které se nacházejí v žádaném administrativním komplexu Waltrovka, konkrétně v budově Aviatica.

Prostory se nacházejí v přízemí s výlohami a vstupem z náměstí. Aktuálně se zde nachází fungující prodejna.

Projekt Waltrovka leží na dynamicky se rozvíjejícím území Prahy 5 - Jinonice, na hranici širšího centra Prahy, v sousedství městských čtvrtí Anděl, Radlice a Butovice. Díky své poloze je Waltrovka skvěle dostupná z centra Prahy. Nabízí snadné napojení na Jižní spojku, dálnici D1 i Letiště Václava Havla. Kromě automobilové dopravy lze pohodlně využít spojení metra, autobusových a vlakových spojů.

Aviatica je moderní administrativní budova třídy A, která nabízí nejvyšší možný standard použitých materiálů a kvalitní zpracování veškerých interiérových prvků. Budova využívá nejefektivnějších technologií s dopadem na úspornost a ekologičnost provozu. Aviatica získala zelenou předcertifikaci ve stupni LEED Gold.

Prostory lze uspořádat dle požadavků nových nájemců a přizpůsobit je jejich firemní kultuře a stylu práce.

V podzemních garážích je dostatek parkovacích míst a zázemí pro cyklisty, stejně tak jako archivní a skladové prostory, které efektivně doplňují kanceláře. Waltrovka nabízí široké spektrum služeb včetně několika restaurací, kaváren, supermarketu, lékárny a také pošty.

Parking 110 EUR/místo/měsíc.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.