Pronájem obchodního prostoru 300 m2

Thámova 136/8 – Praha 8

2747_8274301832.jpg1234
5 fotografií
Nájemné: 25 EUR za m2/měsíc
Minimální doba nájmu: 60 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout moderní obchodní prostory o výměře 300 m2 v nově vzniklém objektu AFI Home, který se nachází jen několik kroků od metra Křižíkova.

Kancelářské prostory ve 1. NP jsou ve stavu základního standardu (zdvojené podlahy, osvětlení, vytápění, vzduchotechnika, sprinklery, toalety). Dispozici lze připravit dle zadání nových nájemců.
Projekt je koncipován jako polyfunkční stavba s kancelářskými prostory, luxusním nájemním bydlením s obchody a službami v přízemí.

Skvělá dopravní dostupnost MHD je zajištěna bezprostřední blízkostí tramvajové zastávky a metra B - Křižíkova. Snadnou dostupnost automobilem zajišťuje napojení na magistrálu ve směru D1, vnitřní a vnější městský okruh.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.