Pronájem obchodního prostoru 185 - 345 m2

Nádražní – Praha 5

17107_1647509659.jpg1234567
8 fotografií
Nájemné:
Parking: 150 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 60 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout prestižní obchodní prostory, které se nacházejí na frekventované křižovatce ulic Plzeňská a Nádražní.

Jedná se o rohovou, dvoupodlažní obchodní jednotku s velkými výkladci a výbornou vizibilitou pro chodce.

Zlatý Anděl je ikonická budova od význačného architekta Jeana Nouvela, která dává tvář křižovatce Anděl v srdci Smíchova. Díky výhodné poloze, výborné dopravní dostupnosti a pestré nabídce služeb v okolí nabízí jedny z nejprestižnějších obchodních a administrativních prostor v Praze.

Šestipodlažní komplex s charakteristickým nárožím přímo nad stanicí metra B nabízí obchodní i kancelářské prostory pro široké spektrum nájemců. Budova je držitelem prestižního mezinárodní certifikátu BREEAM pro ekologicky šetrné budovy s hodnocením „excellent” a má vlastní parkovací prostory.

Dispozici prostoru lze upravit dle potřeby budoucího nájemce.

Zlatý anděl je ukázkou nejvyspělejší technologie své doby. Díky vrstevnaté fasádě vypadá dům v každou denní dobu trochu jinak. Sklo je pokovené měkkou vrstvou, má maximální možnou prostupnost světla, nízký solární faktor a reflexi, což zajišťuje dobrou tepelnou pohodu uvnitř stavby.

Komplex se nachází na jednom z nejvýznamnějších pražských dopravních uzlů. Přímo u něj je stanice metra B Anděl a zastávky řady tramvajových linek. Pohodlně se dostanete také na autobusové nádraží Na Knížecí, Smíchovské nádraží, případně autem na pražský okruh. Budova disponuje vlastním parkovištěm.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.