Pronájem obchodního prostoru 403 m2

Karla Engliše 3208/5 – Praha 5

2866_1424593889.jpg12345
6 fotografií
Nájemné: 17 EUR za m2/měsíc
Parking: 140 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 5 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout moderní obchodní prostory se vstupem z ulice Karla Engliše, které se nacházejí v srdci Prahy 5 - Anděl.

Idea Office Building je sedmipodlažní kancelářská budova třídy A v atraktivní lokalitě Prahy 5 Anděl. Budova nabízí celkem 6 750 m2 prvotřídních kanceláří, které jsou plně klimatizovány a vybaveny moderními technologiemi. Mezi vybavení prostor patří zdvojené podlahy, zabudované osvětlení a vnitřní zatemňovací rolety, které propouštějí dostatek denního světla. Příjemné pracovní prostředí zajišťuje moderní vzduchotechnika s kontrolou vlhkosti.

Možný pronájem skladových prostor 103 m2 a 15 m2 v -2PP.

V přízemí se nachází vstupní recepce zajišťující reprezentativní přijímání návštěv a ve spojení s 24hodinovým CCTV monitoringem udržuje vysoký bezpečnostní standard pro všechny nájemníky. Vstup do budovy je možný pouze přes recepci, nebo s použitím bezpečnostní karty.

Budova je velmi dobře dostupné autem i veřejnou dopravou. Stanice metra Anděl (linka B) a několik tramvajových a autobusových zastávek jsou v docházkové vzdálenosti, stejně jako mnoho restaurací, obchodů a dalších služeb. K dispozici jsou také nabíjecí stanice pro elektromobily.

Parking 140 EUR/místo/měsíc + DPH.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.