Pronájem obchodního prostoru 527 m2

Radlická – Praha 5

31822_1709900320.jpg1234
5 fotografií
Nájemné: 20 EUR za m2/měsíc
Parking: 100 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 5 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout exkluzivní obchodní prostory, které se nacházejí v objektu Metalica v komplexu Nová Waltrovka na Praze 5.

Budovy s názvem Metalica a Legatica nabízí svým budoucím nájemcům nejen vysoký standard, ale také mnoho dalšího - komunitní zahradu na střechách, velkolepé terasy s panoramatickými výhledy a přívětivé zázemí pro sportovce v podobě koláren a sprch. Projekt se nachází v bezprostřední blízkosti zastávek tramvaje a metra B - Radlická.

Prostory o celkové výměře 527 m2 v 1.NP se aktuálně nacházejí ve stavu Shell&Core. Prostory skvělou přístupnost z ulice a disponují nejmodernějšími technologiemi.

Projekt navazuje na úspěšné dokončení první a druhé fáze Waltrovky a nabízí 24.000 m² nových, moderních kancelářských prostor a 4.300 m² retailových prostor k pronájmu. Nový development zahrnuje rovněž rezidenční část se 460 byty a hotel se 166 pokoji.

Parking 100 EUR/místo/měsíc.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.