Pronájem obchodního prostoru 67 m2

Karolinská – Praha 8

14533_1643022107.jpg123456789
10 fotografií
Nájemné: 16,75 EUR za m2/měsíc
Parking: 140 EUR za místo/měsíc

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Mississippi House patří mezi ty nejmodernější a technologicky nejvyspělejší budovy v Karlíně. Nachází se 3 minuty chůze od tramvajové zastávky Karlínské náměstí, 5 minut od zastávky metra B Křižíkova a metra C Florenc, kde se protínají linky B a C. Z Masarykova nádraží, kde končí příměstské vlaky, se do Mississippi Housu dostanete pod deset minut. Budova stojí těsně u břehu Vltavy a kolem vedou stezky pro cyklisty, běžce i bruslaře. Pro tento účel se v budově nacházejí sprchy, šatny i úschovna kol.
River City Prague má vlastní podzemní garáže a samotný Mississippi House disponuje až 150 parkovacími místy. Skvělé napojení na pražské výpadovky i na letiště poskytuje snadné napojení na pražský okruh.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.