River Business Centre

Strakonická – Praha 5

2095_6209744462.jpg12345678910
11 fotografií

Plně obsazeno

Areál River Business Centre se skládá ze dvou budov, které se nacházejí na vysoce exponovaném místě, přímo naproti nově vznikajícímu projektu Fragment na Smíchově. Budovy River Business Centre a River Office House propojují nabídku špičkových kanceláří se zázemím pro odpočinek a volný čas. To vše u samého břehu řeky Vltavy s nádherným výhledem. Atraktivní lokalita na hlavním dopravním uzlu, moderní architektura a vysoká kvalita služeb splňují současné nároky na pracovní prostředí i životní styl.
Budova se nachází v bezprostřední blízkosti všech potřebných služeb a je skvěle dostupná autem i MHD. Přímo u budovy se nachází zastávka přívozu, která vás odveze na protější břeh - do Podolí (zastávka na Veslařském ostrově). Ulice Strakonická s denní fluktuací 70 tisíc automobilů předurčuje River Business Center k naplnění požadavků i těch nejnáročnějších nájemců. V areálu budovy je dostatek parkovacích míst a parking pro hosty.

 Chlazení/Klimatizace
 Výtah
 Parkování
 Dispoziční změny
 Zdvojená podlaha
 Otvíratelná okna
 Recepce
 Docházkový systém (karty)
 Flexibilní dispozice
 Optické připojení k internetu
 Ostraha 24/7

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.