Zlatý Anděl

Nádražní – Praha 5

1156_3986548586.jpg12345678910
11 fotografií
Nájemné: do 16,70 EUR za m2/měsíc
Servisní poplatky: 100 CZK za m2/měsíc
Parking: 150 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 60 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

Zlatý Anděl je ikonická budova od význačného architekta Jeana Nouvela, která dává tvář křižovatce Anděl v srdci Smíchova. Díky výhodné poloze, výborné dopravní dostupnosti a pestré nabídce služeb v okolí nabízí jedny z nejprestižnějších obchodních a administrativních prostor v Praze. Šestipodlažní komplex s charakteristickým nárožím přímo nad stanicí metra B nabízí obchodní i kancelářské prostory pro široké spektrum nájemců. Budova je držitelem prestižního mezinárodní certifikátu BREEAM pro ekologicky šetrné budovy s hodnocením „excellent” a má vlastní parkovací prostory. Zlatý anděl je ukázkou nejvyspělejší technologie své doby. Díky vrstevnaté fasádě vypadá dům v každou denní dobu trochu jinak. Sklo je pokovené měkkou vrstvou, má maximální možnou prostupnost světla, nízký solární faktor a reflexi, což zajišťuje dobrou tepelnou pohodu uvnitř stavby.
Komplex se nachází na jednom z nejvýznamnějších pražských dopravních uzlů. Přímo u něj je stanice metra B Anděl a zastávky řady tramvajových linek. Pohodlně se dostanete také na autobusové nádraží Na Knížecí, Smíchovské nádraží, případně autem na pražský okruh. Budova disponuje vlastním parkovištěm.

 Chlazení/Klimatizace
 Výtah
 Parkování
 Dispoziční změny
 Zdvojená podlaha
 Recepce
 Docházkový systém (karty)
 Flexibilní dispozice
 Optické připojení k internetu
 Ostraha 24/7
 Záložní zdroj energie

Volné prostory

Typ
Stáhnout nabídku
Půdorys
Velikost
Podlaží
Cena za m2
K dispozici
Obchodní     PDF
345 m2
1. podlaží
Info v RK
K dispozici od ihned
Kancelář     PDF
510 m2
3. podlaží
16,70 EUR
K dispozici od 1.5.2024
Obchodní     PDF
38 m2
1. podlaží
Info v RK
K dispozici od ihned

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.