Five

Na Valentince – Praha 5

1826_7460811082.jpg123
4 fotografie
Nájemné: od 13 EUR za m2/měsíc
Servisní poplatky: 100 CZK za m2/měsíc
Parking: 120 EUR za místo/měsíc
Doba nájmu: 5 - 7 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

Objekt Five je multifunkční objekt s obchodními jednotkami v přízemí.

Nabízí flexibilní uspořádání kanceláří, které jsou vhodné pro velké i malé společnosti. Celkem disponuje téměř 14.362 m2 moderních, plně klimatizovaných kancelářských prostor.

Mottem projektu, který se nachází v lokalitě Prahy 5 – Smíchova, je “History meets future” neboli “Historie se potkává s budoucností”, což perfektně na budovu s příznačným názvem Five sedí. Projekt byl postaven na pozemku bývalé tramvajové a později trolejbusové vozovny a my jsme se v nejvyšší možné míře snažili uctít historii tohoto místa. Historická stěna vozovny byla zachována a na ní byla vystavena nová, moderní budova. Kromě toho jsme také ponechali starý komín a historické hodiny, jež byly součástí původní vozovny, zrestaurovali je a ty se pak staly součástí lobby budovy. Všechny tyto historické elementy a genius loci místa samotného se snoubí v jedinečné industriální architektuře projektu s prvky jako je například druhý plášť fasády z tahokovu, přiznaný beton, či odhalená instalační vedení na stropech.

Kromě výjimečné architektury si nájemci budovy velice cení také střešní terasy, která nabízí skutečně nevídaný panoramatický výhled na nejvýznamnější pražské památky včetně Pražského hradu, Národního divadla a Vyšehradu. Díky místům k sezení a relaxačním zónám si tak uživatelé budovy mohou na střechu přinést svůj laptop a vychutnat si příjemné prostředí na čerstvém vzduchu i při práci.

Objekt Five je umístěn na křižovatce ulic Na Valentince a Strakonická s výtečnou dostupností MHD a veškerou odpovídající městskou infrastrukturou. Okolí umožňuje užívat si nákupů, kultury a stravování v podstatě nonstop. V blízkém sousedství se nachází řada restaurací, obchodů, hotelů a dalších služeb.

 Chlazení/Klimatizace
 Výtah
 Parkování
 Dispoziční změny
 Zdvojená podlaha
 Recepce
 Sklad

Volné prostory

Typ
Stáhnout nabídku
Půdorys
Velikost
Podlaží
Cena za m2
K dispozici
Obchodní     PDF
577 m2
1. podlaží
13 EUR
K dispozici od ihned

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.